Despre noi

Lidia Maxim

– administrator –

Bucuria vine din lucruri mărunte,
Liniștea o purtăm în suflet,
Fericirea e o alegere,
Iar cel mai frumos loc este “acasă”.

Bine ați venit

Cine suntem

Activând de 17 ani în domeniul textilelor, prin intermediul firmei noastre de decorațiuni interioare, Maxim Textil, am devenit o familie de antreprenori clujeni. Am început în 2003 cu producerea de lenjerii de pat, iar din 2011 domeniul de activitate s-a extins la decorațiuni ferestre, an în care am inaugurat și primul nostru magazin, în Florești.

Atenți și deschiși la dorințele, preferințele și cererile clienților, oferind sfaturi de design interior, am fost mereu preocupați să realizăm perdelele, draperiile și lenjeriile, urmărind îndeaproape dimensiunile solicitate, precum și stilul fiecărei încăperi.

Pentru noi, ceea ce creăm nu sunt simple textile de design interior - este deopotrivă o plăcere și o onoare să putem pune amprenta asupra unei locuințe, sau unei instituții prin aceste produse, cu care fiecare dintre noi are contact atât de des!

Alegem cu grijă și cu pasiune materialele, care pot fi văzute și testate de către clienți în magazin, deoarece stocurile sunt intr-o continua reînnoire.

Din dorința de a fi mai aproape de clienții din oraș și de a le facilita accesul la produsele și serviciile noastre, în anul 2020 am făcut un pas mai departe: am deschis un al doilea magazin, de această dată în Cluj-Napoca, pe strada Câmpina. Totodată lansăm si magazinul online, pentru a răspunde nevoilor clienților de la distanțe mai mari sau din afara Clujului și pentru a facilita accesul la produse, acelei categorii de clienți care preferă cumpărăturile online.

Ce facem

Facem totul pentru ca proiectul dumneavoastră să capete viață și armonie, în culori. Vă ajutăm să vă decorați ferestrele în stil propriu.

Venim în întămpinarea nevoilor dumneavoastră cu ajutorul unei echipe specializate, formată din experți în domeniul designului interior, consiliere showroom, croitorie și servicii de montaj.

Cu toții suntem însuflețiți de același scop, și anume să oferim servicii care satisfac chiar și cele mai exigente cerințe, să excelăm prin calitate și bun gust, astfel încât să vă aducem un plus de confort și de voie bună în spațiile locuite.

Despre noi

Ce ne recomandă

În cei peste 17 ani de activitate avem satisfacția realizării a peste 25.000 de proiecte, începând de la domeniul HoReCa, până la dotări grădinițe, creșe, instituții publice și multe locuințe.

Pentru a oferi cele mai bune soluții, ne alegem cu exigență furnizorii și materialele. Astfel, colaborăm cu firme din țară sau din străinătate: Spania, Polonia, Turcia, Emiratele Arabe Unite și China. De asemenea, participăm anual la misiuni economice, târguri și expoziții, pentru a aduce în magazinele noastre cele mai noi tendințe în domeniul decorațiunilor interioare.

Perdele

Confecționăm si personalizăm după dimensiunile dumneavoastră orice tip de perdea prezentată în showroom-ul nostru.

Vezi colecția
Cine suntem - Draperii

Draperii

Pentru a da un plus de culoare și eleganță, vă invităm să alegeți draperiile potrivite fiecărei încăperi.

Vezi colecția

Accesorii

Fie că alegeți un magnet, un șnur, sau doar o perniță pentru decor din același material cu draperia, noi vă așteptăm să le alegem împreună.

Vezi colecția